We hebben nieuws!

Ik probeer mezelf een weg te banen door alle goede doelen in Siem Reap en omgeving. Buiten is het 40 graden, de stroom uitgevallen. Oké sorry, ik dwaal af. Jij kwam hier voor het nieuws. We hebben een nieuwe website! What About Stories is online. Check ‘m!

Top 3: Waarom een nieuwe website?
– Engels- en Nederlandstalig: Wij spreken Nederlands maar… niet al onze familie en vrienden. We zijn ingegaan op de verzoeken en schrijven vanaf nu tweetalig. Yeah!
– Onbekende volgers: Aan de statistieken van de website kunnen we zien dat we steeds meer, maar ook onbekende bezoekers krijgen. Daarom vonden we het tijd het wat ‘professioneler’ aan te pakken!
– Brand name: In de nabije toekomst hopen we onze sociale onderneming te starten, dan is een naam best handig. Wow, ik wist niet dat het bedenken van een naam zo lastig kon zijn! What About Stories? Daar begon het toch gewoon, met verhalen over ons leven. Simpel!

Arinda Filipijnen laptop

De uitstraling is anders, de inhoud hetzelfde. Op whataboutstories.com lees je onze persoonlijke verhalen over het opzetten van een sociale onderneming in een ontwikkelingsland (Cambodja). Ons volgen kan op verschillende manieren: Kies voor FacebookBloglovin’Instagram of laat je e-mail adres achter en ontvang onze blogs per mail.

Ps. Wat sociaal ondernemen precies is lees je in onze volgende blog (0p whataboutstories.com natuurlijk!).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s